fbpx


Ons aanbod


Onze leden verdienen het beste!

Het aanbod van Bodysports reikt verder dan het aanbod van een standaard sportschool. Zo bieden we extra trainingsfaciliteiten en medische faciliteiten aan. Bij Bodysports in Utrecht vind je gediplomeerde fysiotherapeuten, diëtisten en fitnessprofessionals onder één dak.

Het aanbod van Bodysports

  • Milon cirkel & FLOO
  • Groepslessen
  • Personal Training
  • Fysiotherapie
  • Diëtetiek
  • Osteopathie

Topfit

Dit bieden wij


Milon Cirkel

Voldaan en gelukkig na elke training! Met de Milon Cirkel en FLOO ontvang jij een gezonde dosis sport!


lees meer

Groepslessen

Sport jij liever in een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Bodysports geven we gevarieerde groepslessen: voor ieder niveau!


lees meer

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten helpen je bij het herstellen of voorkomen van blessures. Dat doen ze door een persoonlijk en doelgericht behandelplan voor je op te stellen!


lees meer

Diëtetiek

De juiste voeding in combinatie met de juiste training brengt je het maximale resultaat!lees meer


Neem direct contact op met onze specialistenSportinstructeur

Bauke


Met veel enthousiasme en passie verzorgt Bauke verschillende groepslessen bij Bodysports. Bauke heeft enorm veel ervaring in de fitnessbranche en hij geeft je graag antwoord op al jouw fitness en Milon cirkel vragen.


Neem contact op


Diëtist

Arne


Arne weet alles over voeding en is onze trotse diëtist. Hij vertelt je graag meer over hoe voeding bij kan dragen aan een gezonde leefstijl en helpt je graag aan een resultaatgericht voedingsplan. Daarnaast weet Arne alles over de Milon cirkel.


Neem contact op


Groepslescoördinator

Mieke


Mieke is een dame met een missie. Ze is onze groepslescoördinator en leidt het groepslesrooster in goede banen. Daarnaast geeft ze zelf verschillende groepslessen. Een training met Mieke zul je niet snel vergeten!


Neem contact op


Fysiotherapeut

Jelrik


Jouw pijn- en mobiliteitsklachten behoren tot het domein van Jelrik. Jelrik is een gecertificeerde en ervaren fysiotherapeut en gaat een uitdaging nooit uit de weg. Hij helpt je binnen no-time van je klachten af. Daar vertelt hij je graag alles over.


Neem contact op

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.