fbpx


Aangepaste openingstijden vanaf 29 november

Op 26 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd die ook Bodysports treffen. Sportscholen moeten namelijk, net als de meeste sectoren, voor tenminste drie weken om 17.00 de deuren sluiten. Wij doen er alles aan om het sportaanbod zoveel mogelijk te behouden in deze periode. Zo worden de openingstijden in het weekend verruimd tot 17.00 en worden groepslessen waar mogelijk opgeschaald. Hieronder volgt een overzicht van de aankomende veranderingen.

Aangepaste openingstijden voor sport

Vanaf maandag 29 november gelden tijdelijk deze openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 07.00-17.00
  • Zaterdag & zondag: 08.00-17.00

Groepslessen en zelfstandig sporten

We schalen het groepslesrooster tijdens openingstijden waar mogelijk op. Zo breiden we het aanbod in de ochtenden uit, maar geven we ook extra groepslessen tussen 15.00 en 17.00. Raadpleeg de Bodysports app voor het actuele rooster.

Zelfstandig sporten op de Milon Cirkels of in de vrije fitnessruimte is tijdens openingstijden altijd mogelijk. Daarnaast kun je zelfstandig gebruik maken van de Spinning fietsen op momenten dat er geen groepsles Spinning op het rooster staat. Hiervoor hoef je geen plek te reserveren.

Kun je echt alleen in de avonden trainen? Vergeet dan niet dat we een groot aanbod aan on-demand trainingen hebben. Klik hier voor een overzicht van alle on-demand trainingen.

Fysiotherapie

Fysiotherapie valt onder essentiële dienstverlening en wordt daarom niet beperkt door de nieuwe maatregelen. Onze fysiotherapeuten zijn daarom ook in deze periode van maandag t/m donderdag zoals gewoonlijk in de avonden beschikbaar. Heb je klachten? Klik hier om een afspraak met één van onze fysiotherapeuten te maken.

bodysports-buiten-1200x800.jpg
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.