fbpx


Bodysports gaat voor een rookvrije generatie!

Vanaf 2020 zet BodySports zich in voor een Rookvrije Samenleving, een Rookvrije Generatie en een Rookvrije Gemeente Utrecht. Dat is hard nodig, want op dit moment overlijden er jaarlijks ongeveer 20.000 rokers als gevolg van het roken. Dat kost de samenleving elk jaar zo’n € 2000,- per hoofd van de bevolking. Dat is in het totaal zo’n 30 miljard euro per jaar.  (Bron: Stichting Eindspel Tabak)

Ons doel is dat kinderen niet meer in aanraking komen met tabak. Dat doen we natuurlijk niet alleen. We zijn aangesloten bij de stichting Rookvrij en Fitter en de Alliantie Nederland Rookvrij. Alle rokende leden en rokers in Utrecht kunnen bij Bodysports terecht voor een Stoppen met Roken programma inclusief gezondere leefstijlbegeleiding (voeding & beweging). Zo leer je een slechte gewoonte af en zet deze direct om in een goede! Mooi toch? Het programma wordt volledig vergoed door vrijwel alle zorgverzekeraars.

Dit zijn de hoofdpunten van het Stoppen met Roken programma:

– Na een paar weken rookvrij;
– Bewezen methode om tot een stopmoment te komen en daarna vol te houden;
– Persoonlijke begeleiding door een coach;
– Twee maanden sporten inbegrepen;.
– Volledig vergoed door 95% van de zorgverzekeraars.

Interesse? Of ken je iemand die interesse heeft? Klik hier voor meer informatie.

 

shutterstock_407538517.jpg
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.