fbpx


Nieuw: Bodysports online!

Op 31 maart heeft de overheid besloten om de sluitingsperiode bij Bodysports te verlengen tot en met 1 september. We balen hier natuurlijk ontzettend van, maar begrijpen deze keuze wel. De aankomende weken blijven wij je dus online inspireren tot een actieve en gezonde leefstijl.

StayInShape@Home
Het online begeleidingsprogramma voor iedereen die moeite heeft om ‘bewegen’ in zijn of haar systeem te krijgen. Samen met je coach maakt een afwisselend sportprogramma voor een aantal weken. Tijdens deze weken houdt je trainer een oogje in het zeil of het allemaal lukt. Na afloopt evalueer je samen wat goed ging, beter kan of leuker is om in het de volgende periode te doen.

Fitbites On Demand
De Fitbites zijn korte online workouts op ons Bodysports Youtubekanaal. Nieuwe Fitbites deze week:
Fitbites | huiskamer Pilates les 2
Fitbites | huiskamer Spineboost les 2

Factbites
Factbites zijn korte informatieve films over training, voeding en leefstijl. Nieuwe Factbites deze week:
Factbites | Voeding: Omgaan met verleidingen

Fitbites Live
We gebruiken ‘Zoom’ als livestream programma. Installeer dit programma alvast op je computer, tablet of smartphone ter voorbereiding. Voorafgaand aan de workouts organiseren we nog een aantal testmomenten zodat je kan checken of het werkt. Hier later meer over.

Online consulten voor bewegen, voeding en fysiotherapie.

We krijgen op dit moment veel online vragen over:

  • de juiste werkhouding thuis;
  • omgaan met spierspanning in de schouder- en nekregio;
  • omgaan met verleidingen in de koelkast of snoeplade.

Heb je ook interesse in begeleiding over bovenstaande? Of heb je een ander leefstijlthema waar je graag aan wilt werken? Klik dan hier voor een gratis adviesgesprek.

shutterstock_1240081561.jpg
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.