fbpx


Coronapas controle vanaf 6 november verplicht

De overheid heeft nieuwe maatregelen aangekondigd die op zaterdag 6 november ingaan. Gelukkig blijven sportscholen gewoon open en kan er gebruik gemaakt worden van onze vrije fitnessruimte, Milon Cirkels, groepslessen en fysiotherapie. Enkele maatregelen treffen echter ook de sportscholen. Deze worden hieronder toegelicht.

Coronapas verplicht in sportscholen

Het demissionaire kabinet heeft besloten om de coronapas ook bij sportscholen in te zetten. Bodysports volgt de richtlijnen van de overheid. Vanaf zaterdag 6 november zijn wij daarom verplicht om een QR-code te scannen bij binnenkomst. Zonder geldige QR-code mogen we niemand toelaten. Daarom is het volgende van belang:

  • Er is vanaf zaterdag 6 november tijdens openingstijden altijd iemand bij de ingang aanwezig om de coronapas controle uit te voeren.
  • Neem een telefoon met jouw geldige QR-code mee als je komt sporten.
  • Heb je geen smartphone of neem je deze liever niet mee? Zorg er dan voor dat je een papieren print van jouw Nederlandse QR-code in de sporttas doet. Printen doe je via deze link of de CoronaCheck app.
  • Kom je voor een groepsles? Zorg er dan voor dat je 5-10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent om oponthoud bij de coronapas controle te voorkomen. Ook bij lessen in de buitentent is het noodzakelijk om eerst bij de ingang een coronapas controle te doen.

Mondkapjes zijn niet verplicht bij Bodysports

De opnieuw ingevoerde mondkapjesplicht geldt niet voor locaties waar de coronapas ingezet wordt. Het is daarom niet verplicht om een mondkapje bij Bodysports te dragen. Uiteraard staat het iedereen vrij om naar eigen inzicht wel een mondkapje te dragen.

Het sportaanbod blijft volledig staan

Het dringende advies om waar mogelijk 1.5 meter afstand te houden geldt per direct. Wij kiezen ervoor om het sportaanbod niet aan te passen. De verantwoordelijkheid om dit advies na te leven ligt daarom bij alle sporters en medewerkers.

Alle sportactiviteiten blijven dus beschikbaar en wij kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen. Met een gloednieuwe vrije fitnessruimte, volautomatische Milon Cirkels, groepslessen en fysiotherapie is er altijd een activiteit die bij jou past. Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij ons complete sportaanbod of kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie of thee. Denk er dan wel even aan om jouw geldige Nederlandse QR-code mee te nemen!

coronapas-sportscholen-maatregelen-1200x1057.png
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.