fbpx


Covid-19 maatregelen

Bodysports Coronaproof

Bij de heropening nemen we het maatschappelijk belang in acht om mensen zo snel mogelijk, in een gecontroleerde en veilige omgeving, weer te laten sporten en bewegen. Als fitness- en preventiecentrum weten wij als geen ander hoe belangrijk dat is: wij zetten ons immers iedere dag in om mensen in Utrecht te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl en een fitter en vitaler leven.

En juist in deze tijd is dat heel belangrijk: mensen hebben vitaliteit en weerstand nodig om zo gezond mogelijk door deze crisis te komen. Daarom is het wenselijk dat mensen weer zo snel als het kan, kunnen werken aan hun fysieke en mentale gezondheid en vitaliteit.

Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor social distancing binnen Bodysports:

1. Veilige omgeving voor alle medewerkers en sporters
2. Het bieden van een gezonde activiteit
3. Naleven van de 1,5 meter maatregel
4. Aanvullende hygiënemaatregelen

Social distancing & Ventilatie

Social Distancing
De faciliteit van Bodysports is zo ingericht dat we onderling contact kunnen minimaliseren. De 1.5 meter afstand is hiervoor de basis. De looproutes zijn duidelijk aangegeven en de sportplekken hebben voldoende afstand ten opzichte van elkaar.

Tevens staan de hygiëne- en omgangsregels duidelijk in de ontvangsthal op een banner omschreven.

Ventilatie
Bodysports heeft al enkele jaren geleden geïnvesteerd in energie zuinige luchtbehandeling en voldoet daardoor ruim aan de eisen van de overheid. We brengen 100% verse lucht binnen hetgeen de verspreiding van ongewenste materie sterk vermindert.

Corona bestrijden doen we samen!

Voorzorgsmaatregelen
Als we ons samen aan de voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten en kunnen wij u veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Gezondheidscheck (Triage)
Bodysports stelt je voorafgaand aan de activiteit een aantal vragen over je actuele gezondheid in relatie tot Corona, de zogenaamde triage of gezondheidscheck. Hieruit wordt duidelijk of je aan een sportactiviteit mag deelnemen.

Hygiëne

Desinfecteer automaten
Binnen Bodysports staan op verschillende plekken automaten om je handen te desinfecteren voor, tijdens of na een sportactiviteit.

Desinfecteren van materialen en faciliteit
Regelmatig worden materialen en contact rijke plekken zoals deurkrukken en stoelen gereinigd.

Beperkte faciliteit
De kleedkamers en coffeecorner blijven voorlopig nog gesloten. Toiletten zijn beperkt en alleen voor hoge nood beschikbaar.

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.