fbpx


Vrij Fitness


Sport op jouw manier en wanneer je wilt

Train zelfstandig in onze gloednieuwe fitnessruimte genaamd The Real Gym. Deze vrije fitnessruimte van Bodysports heeft een grote collectie Technogym apparatuur gericht op kracht- en conditietraining om je spiermassa en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Ieder Bodysports lidmaatschap geeft onbeperkt toegang tot deze ruimte om zelfstandig te sporten wanneer het jou uitkomt. Lees verder om een kijkje te nemen in onze gym!

Kweek spiermassa en word sterker

Krachttraining is noodzakelijk om spiermassa te kweken of spierkracht te winnen. Of je nu de voorkeur geeft aan vrije gewichten, moderne apparatuur of een combinatie van beide, bij Bodysports ben je aan het juiste adres.

Met dumbbells tot 50 kg, squat racks en bench press stations kun je effectief met vrije gewichten trainen. Wij hebben ook een grote collectie krachtapparaten met onder andere de wide chest press, hack squat en lat pulldown om zware oefeningen toegankelijk te maken. Tot slot geven de cable stations en pull-up bars extra mogelijkheden om veelzijdig te trainen.

Verbeter je uithoudingsvermogen

Het draait natuurlijk niet alleen maar om spierkracht en spiermassa. Het verbeteren van je uithoudingsvermogen is net zo belangrijk als je aan je gezondheid wilt werken! Daarom kun je in onze fitnessruimte zelf kiezen of je liever op de loopband, fiets, crosstrainer, roeimachine of stair climber stapt.

Werk jij liever in groepsverband aan je uithoudingsvermogen? Bekijk dan eens onze groepslessen!


Naar abonnementen


Topfit

Dit bieden wij


Milon Cirkel

Voldaan en gelukkig na elke training! Met de Milon Cirkel ontvang jij een gezonde dosis sport!


lees meer

Groepslessen

Sport jij liever in een groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Bodysports geven we gevarieerde groepslessen: voor ieder niveau!


lees meer

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten helpen je bij het herstellen of voorkomen van blessures. Dat doen ze door een persoonlijk en doelgericht behandelplan voor je op te stellen!


lees meer

Diƫtetiek

De juiste voeding in combinatie met de juiste training brengt je het maximale resultaat!lees meer

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.