fbpx


Fysiotherapie


Mijn naam is Ruben, aangenaam!
Samen met mijn collega fysiotherapeuten werken we naar een succesvol, gepersonaliseerd behandeltraject voor jouw pijn- en/of bewegingsklachten!
Maak nu een afspraak met mij!

Fysiotherapie bij Bodysports valt onder Fysiotherapiepraktijk My Local Gym 01 B.V.
Kanaalweg 94a,
3533 HH Utrecht 
Openingstijden

Maandag: 08.30-21.30
Dinsdag: 08.30-21.30
Woensdag: 14.30-21.30
Donderdag: 14.30-21.30
Vrijdag: 08.30-14.30
Zaterdag: 08.30-12.30
Zondag: 08.30-12.30 

Ben jij opzoek naar een optimaal behandelplan voor een voorspoedig herstel van een of meerdere blessures? Dan ben je bij Bodysports aan het juiste adres! Onze fysiotherapeuten helpen je bij het herstellen of voorkomen van blessures. Dat doen ze door een persoonlijk en doelgericht behandelplan voor je op te stellen. Daarnaast begeleiden ze je met bewegingsoefeningen en sportoefeningen die de aard van jouw blessure bij de wortel aanpakken.

Fysiotherapie op maat

Bij Bodysports gaan we voor een geïntegreerde aanpak door onze fitness-, preventie en fysiotherapeuten. Dat betekent dat we jouw lichamelijke klacht(en) serieus nemen en een persoonlijk behandelplan voor je opstellen dat past bij jouw leefstijl. Daar werken binnen Bodysports verschillende specialisten hecht voor samen. Korte communicatieve lijnen, intensieve samenwerking en vooral veel plezier. Zo vliegen we jouw herstel samen aan!

Van herstellen naar bewegen en sporten

Na jouw revalidatieproces motiveren we je graag om te blijven bewegen. Zo houdt je immers je spieren, gewrichten en botten gezond. Bij Bodysports helpen we je graag aan een beweeg- of sportprogramma zodat je toekomstige blessures voorkomt en je lekkerder in je vel zit. Daarbij bieden we gepersonaliseerde dieetprogramma’s aan die een gezonde leefstijl stimuleren. 


Tarieven
Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Screening €  9,-
Onderzoek € 31,-
Consult € 31,-
Check je zorgverzekering

Bodysports werkt hecht samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. In bijna alle gevallen worden deze kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Kijk dit voor de zekerheid wel even na in je zorgpolis of neem contact op met jouw eigen verzekeraar.


Algemeen fysiotherapeut, fysiotherapie wetenschappen (i.o) (AGB: 04245337)

Ruben


De drijfveer voor onze fysiotherapeut Ruben is jouw pijn- of mobiliteitsklacht. Ruben weet ontzettend veel over de anatomie van een mens en gebruikt zijn kennis om jou het beste behandelplan te bieden.Algemeen fysiotherapeut, Psychosomatische Fysiotherapie (i.o.) (AGB: 04247546)

Josh


Josh kenmerkt zich door grondig onderzoek te verrichten en altijd up to date te blijven. Hij wil, samen met jou, zorgvuldig aandacht besteden aan het ontstaan van de klacht en het voorkomen van toekomstige klachten.Neem contact op met een van onze collega’s

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.