fbpx


Nieuw bij Bodysports


GetInShape@Home

Met het GetInShape@Home programma werk jij aan een gezonde leefstijl zonder dat je ook maar een stap in de sportschool hoeft te zetten! Samen met jouw persoonlijke coach werk je 12 weken lang aan je fitheid en voedingspatroon. Met GetInShape@Home kies jezelf waar en wanneer jij aan jouw gezonde leefstijl werkt. Je start met een intakegesprek met een van onze coaches waarin je de samenstelling van jouw persoonlijke workout plan kiest.

Klaar voor de start? Let’s go!
Het programma

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke coaching
Nadat je het plan online hebt aangeschaft stel je samen met jouw coach een persoonlijk workout plan op. Hierin bepalen we samen realistische doelen waarmee je gedurende 12 weken aan de slag gaat! Tijdens jouw persoonlijke GetInShape@Home programma kun je te allen tijde jouw coach online bereiken voor vragen of een duwtje in de juiste richting!

Sportmomenten per week
Jouw persoonlijke workout plan is opgebouwd uit 3 online sportmomenten per week. Deze momenten bestaan uit groepslessen en trainingen die afgestemd zijn op jouw vooraf gestelde doelen.


Voedingschema’s
Iedere 2 weken ontvang je een gepersonaliseerd voedingsschema. Samen met je coach werk je aan een nieuwe, gezonde levensstijl!

Factbytes
Bij Bodysports zijn we enorm leergierig en houden we van feiten. Die passie voor kennis heeft geresulteerd in de oprichting van ons eigen kenniscentrum. We delen onze kennis graag met je in de vorm van ‘factbytes’, welke gedurende jouw persoonlijke GetInShape@Home programma regelmatig aanbod zullen komen!Ga met ons aan de slag!
Zoveel mensen gingen jou al voor

012345678900123456789001234567890

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.