• prama

Workshop Acroyoga

Kom spelen! Kom verbinden, leer vertrouwen, en geef je over aan rust en zachtheid. AcroYoga is een samensmelting van acrobatiek, yoga en Thaise massage. 

Yoga, dat is niks voor jou? AcroYoga, daar heb je nog nooit van gehoord.. En, is dat niet veel te moeilijk? Ik daag je uit. Dit is een beginnersworkshop speciaal gericht op de klanten van BodySports. Iedereen is welkom; het is voor elke leeftijd! 

Je gaat jouw eigen grenzen ervaren, leren respecteren en ermee werken. 'Vliegtuigje spelen' met je kids op vakantie of lekker op het tapijt in de woonkamer. Wat een plezier! 

Zo fijn om heerlijk te spelen. Het spelen, de verbinding, en het vertrouwen zijn de drie pijlers van AcroYoga. En, deze middag mag jij zelf vliegen en zitten op hoogte! We werken in groepjes van 3; een drager, een vlieger en een spotter. Er is ruimte om tijdens de workshop te ervaren welke rol jij het prettigst vindt. 

We spelen in veilige setting; de 'spotter' is altijd dicht bij en zorgt ervoor dat de drager en vlieger zich veilig voelen. Dus.. Hoe goed is jouw balans? En durf je je over te geven en iemand jou te laten dragen? Kom het ervaren en speel mee! Aan het einde van de workshop zullen we kennis maken met Thaise massage. Ook hier beginnen we met de basics. Iemand volledig kunnen laten ontspannen is een kunst. We beginnen vandaag met de eerste stappen. 

Wie ben ik? Maaike. Acroyoga is de eerste activiteit in mijn leven die ik oprecht mijn passie kan noemen. De tijd vliegt voorbij als ik aan het leren, spelen en doceren ben. Het mooiste aan acroyoga vind ik dat je altijd weer nieuwe dingen tegenkomt bij jezelf die je niet had verwacht. En… je lichaam kan zo veel meer dan je denkt!

Weet, nieuwsgierigheid is de eerste stap naar groei. 

De workshop is op zondag 17 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur bij Bodysports.

Meld je hieronder aan.

De kosten zijn € 39,50 voor niet-leden van Bodysports. Leden betalen € 29,50.

Je kan de workshop tot 48-uur voor aanvang annuleren.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Workshop Acroyoga

  Kom spelen! Kom verbinden, leer vertrouwen, en geef je over aan rust en zacht...

  Lees meer
 • Nieuw! Beter trainen met FMS

  Een Functional Movement Screening (FMS) zijn zeven (beweegpatroon) teste...

  Lees meer
Meer nieuws
 • "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

  Judith Westerhoff-Bartels
 • "Spinningles is elke keer weer een feestje!"

  Sietske Zagers
 • "Fijne club waar ik me thuis voel"

  Yvette Driessen
 • "Door de leuke groepslessen blijf ik komen, maar ook omdat mijn rugklachten aanzienlijk zijn afgenomen. Ben best wel trost ..."

  Imke
 • "Love Yoga! Ellen, Leontiene en Jane zijn super!! "

  Gerdien van Amerongen
 • "Eerlijk is eerlijk.... ik was vanwege een lagere prijs bij de concurrent gaan sporten, maar ik ben blij dat ik weer terug ben."

  Tom Wessels
 • "Ik ben 81 jaar en voel me nog steeds thuis bij Bodysports."

  Jopie Taets
 • "Die Milon Cirkel... wat een uitkomst is dat!"

  Eric Westerlaan

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.