fbpx


Blijf tijdens de vakantie in beweging met Bodysports Online!

On demand trainingen met Bodysports Online

Sporten op locatie bij Bodysports is natuurlijk het allerleukste, dat snappen we. Wij zien jullie ook het liefste in Utrecht langskomen, maar begrijpen dat dit af en toe niet uitkomt. Het is tenslotte niet altijd mogelijk om de sportschool te bezoeken met alle uitjes en vakanties tijdens de zomerperiode. Wat doe je als je wel je dagelijkse dosis fitness zoekt, maar niet naar ons toe kunt of wilt komen? Precies, je pakt Bodysports Online erbij om lekker in beweging te blijven!

De sportschool komt naar jou toe

Er staan meer dan 30 on demand online trainingen voor je klaar die je overal en op elk moment kunt uitvoeren. Dankzij onze gevarieerde online workouts kun je er zeker van zijn dat er een passende les bij zit. Wil je de dag ontspannen beginnen? Probeer dan eens een rustige Yoga of Spineboost les. Wil je jezelf goed in het zweet werken? Dan zijn de Power en Shape lessen zeker aan te raden. Er zijn ook enkele korte lessen die bedoeld zijn om ondere andere de schouders en nek los te maken. Deze Work Break Workouts zijn ideaal voor korte pauzes tijdens het werken, maar kunnen natuurlijk net zo goed bijdragen aan een stukje ontspanning tijdens je vakantie.

De zomerperiode is ook een ideale kans om eens iets nieuws te proberen. Misschien is een energieke Shape training op muziek helemaal jouw ding, maar heb je het gewoon nog niet eerder geprobeerd. Niet geschoten is altijd mis en een bijkomend voordeel is dat niemand het ziet als je per ongeluk een stap mist. Met een paar online oefensessies sta je in september misschien wel lekker mee te dansen in één van onze groepslessen. Wij verwelkomen je in elk geval graag!

Klik hier voor een overzicht van alle online workouts.

Geniet van de laatste weken zomervakantie, blijf lekker in beweging en we zien je graag snel weer op locatie bij Bodysports. Tot dan!

Bodysports-online-nieuws.png
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.