• prama

Onze service beloften

Wij bieden u de garantie van onze zes servicebeloften:
 

Wij ontvangen je met een glimlach
Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voelt je!

Wij kennen je als persoon
Bij ons krijgt je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat je wensen zijn. Zo kunnen wij je verwachtingen waarmaken.

Wij geven je positieve energie
Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor je klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt.

Wij stimuleren je om je doel te behalen
Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt je begeleid door trainers en personal coaches met de juiste kennis.

Wij bieden je een plezierige, veilige en schone omgeving
Jouw gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

Je bent van harte welkom bij alle 100 VES sportcentra in Nederland.

Ga je een weekendje weg of op vakantie in Nederland óf België? Of ben je voor je werk in een andere plaats?

Je kunt blijven sporten! Als lid heb je toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra. Elk sportcentrum biedt de uitstekende service, kwaliteit en begeleiding zoals je bij je eigen sportcentrum gewend bent. Klik hier om te lezen hoe dit werkt.

Nieuws

 • Workshop Acroyoga

  Kom spelen! Kom verbinden, leer vertrouwen, en geef je over aan rust en zacht...

  Lees meer
 • Nieuw! Beter trainen met FMS

  Een Functional Movement Screening (FMS) zijn zeven (beweegpatroon) teste...

  Lees meer
Meer nieuws
 • "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

  Judith Westerhoff-Bartels
 • "Spinningles is elke keer weer een feestje!"

  Sietske Zagers
 • "Fijne club waar ik me thuis voel"

  Yvette Driessen
 • "Door de leuke groepslessen blijf ik komen, maar ook omdat mijn rugklachten aanzienlijk zijn afgenomen. Ben best wel trost ..."

  Imke
 • "Love Yoga! Ellen, Leontiene en Jane zijn super!! "

  Gerdien van Amerongen
 • "Eerlijk is eerlijk.... ik was vanwege een lagere prijs bij de concurrent gaan sporten, maar ik ben blij dat ik weer terug ben."

  Tom Wessels
 • "Ik ben 81 jaar en voel me nog steeds thuis bij Bodysports."

  Jopie Taets
 • "Die Milon Cirkel... wat een uitkomst is dat!"

  Eric Westerlaan

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.