fbpx


Over Bodysports


Bodysports is geen standaard sportschool. Nee, Bodysports is véél meer dan dat. Wij bieden alle faciliteiten die je van een sportschool gewend bent en doen daar nog een schepje bovenop. Je sport namelijk altijd onder begeleiding en in de groep. Wel zo effectief en gezellig!

Bij Bodysports werk je aan een actieve leefstijl in een veilige en fijne omgeving en met mensen die oor hebben naar jouw verhaal. Onze sportactiviteiten zijn zorgvuldig geselecteerd aan de hand van ‘functioneel bewegen’. Of ook wel genoemd: de grondmotorische eigenschappen van je spieren. Deze bestaan uit: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.

Het is heel belangrijk om alle eigenschappen aandacht te geven. In de sport zeggen wij altijd: ‘If you don’t use it. You will lose it! Dit verklaart waarom alleen fietsen, wandelen, hardlopen of een balsport niet voldoende is.

Iedere sportactiviteit duurt 45 minuten is onderverdeeld in bovenstaande eigenschappen zodat je precies weet wat je traint. Zo kan je een effectief trainingsprogramma opbouwen.


Wat biedt Bodysports nog meer:


Veilige omgeving

Bij Bodysports werk je in een veilige omgeving aan jouw gezonde leefstijl!


Stralende gezichten

Al onze mensen staan je graag met een lach te woord!


Leefstijl

Wij bieden je advies en begeleiding bij het ontwikkelen van een actieve en gezonde leefstijl!


Solitair sporten of in groepsverband

Bij Bodysports heb je alle mogelijkheden om alleen of in groepsverband te sporten!


Paramedische service

Van fysiotherapeut tot aan personal trainer. Je vindt ze bij Bodysports allemaal onder één dak.


Aandacht voor jou!

Bij Bodysports hebben we alle aandacht voor jouw verhaal zodat we samen gerichte doelstellingen kunnen formuleren!


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.