fbpx


Persoonlijke doelenJouw leefstijldoel is onze missie

Bij Bodysports in Utrecht maken we sport van het behalen van jouw leefstijldoelen. Daarom bieden we je de beste sportfaciliteiten en gekwalificeerde leefstijlprofessionals onder één dak. We helpen je graag bij het uitstippelen van jouw koers naar de gezonde leefstijl die jij voor ogen hebt. Dat verzorgen we altijd met een resultaatgerichte aanpak en houden we jouw vooruitgang nauwlettend in de gaten. Zo helpen we je gemotiveerd te blijven om het maximale uit jouw leefstijl te halen.

Bodysports zet mensen in beweging!

Voor een hardwerkende ouder met weinig tijd zijn wij de eerste stap naar een fitter lijf, voor een geblesseerde loper zijn we de eerste stap naar een marathon, voor een oma de eerste stap naar een actiever leven met haar kleinkinderen. En voor een aanstaande bruid de eerste stap naar een stralende huwelijksdag. Door beter te bewegen, bereik je jouw persoonlijke doel.


Neem direct contact op met onze specialistenSportinstructeur

Bauke


Met veel enthousiasme en passie verzorgt Bauke verschillende groepslessen bij Bodysports. Bauke heeft enorm veel ervaring in de fitnessbranche en hij geeft je graag antwoord op al jouw fitness en Milon cirkel vragen.


Neem contact op


Diëtist

Arne


Arne weet alles over voeding en is onze trotse diëtist. Hij vertelt je graag meer over hoe voeding bij kan dragen aan een gezonde leefstijl en helpt je graag aan een resultaatgericht voedingsplan. Daarnaast weet Arne alles over de Milon cirkel.


Neem contact op


Groepslescoördinator

Mieke


Mieke is een dame met een missie. Ze is onze groepslescoördinator en leidt het groepslesrooster in goede banen. Daarnaast geeft ze zelf verschillende groepslessen. Een training met Mieke zul je niet snel vergeten!


Neem contact op


Fysiotherapeut

Jelrik


Jouw pijn- en mobiliteitsklachten behoren tot het domein van Jelrik. Jelrik is een gecertificeerde en ervaren fysiotherapeut en gaat een uitdaging nooit uit de weg. Hij helpt je binnen no-time van je klachten af. Daar vertelt hij je graag alles over.


Neem contact op

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.