fbpx


Aangepast sporten


Je bent bij Erik aan het juiste adres!
Ik weet alles over aangepast sporten. Je kunt al je vragen aan mij of aan een van mijn collega’s stellen! We staan graag voor je klaar.
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Sporten is niet altijd vanzelfsprekend wanneer je een of meerdere lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele of chronische aandoening hebt. Bij Bodysports ben je aan het juiste adres wanneer je toch iets aan je conditie wilt doen!

Maak kennis met ons 12 weken programma

In 12 weken tijd laten we je wennen aan de sportschool en leren we je alles over hoe jij het beste kunt trainen met jouw beperking. Daarin merk je dat jouw beperking eigenlijk helemaal geen beperking hoeft te zijn in de sportschool. We helpen je aan je conditie te werken en je spieren te versterken.

Altijd met begeleiding

Bij Bodysports train je onder begeleiding en in veel gevallen kun je zelfs alleen aan de gang gaan (mits je dat zelf wilt). We leggen je graag alle oefeningen uit en vertellen je alles over hoe een bepaalde oefening jouw klachten verminderd.

Meet me @ the Gym

Bodysports is als preventiecentrum gecertificeerd als Meet me @ the Gym centrum. Dit is een certificering voor sportscholen die mensen met hersenletsel of mensen die prikkelgevoelig zijn uitstekend weten te begeleiden.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Bodysports biedt speciale programma’s aan voor mensen met hersenletsel, tumoren en/of kanker, psychische problematieken en chronische pijn. Bij Bodysports luisteren we graag naar je verhaal en stellen een gepersonaliseerd en gestructureerd behandelplan op.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.