fbpx


Fitter worden


Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Erik!
Wat goed dat je jouw conditie op peil wilt houden bij Bodysports. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden bij ons!
Maak nu een afspraak met mij!


Bij Bodysports helpen we je graag met bouwen aan een betere conditie en sterke spieren. Dat doen we met een gedreven team van specialisten. Daarvoor moet je intensief en accuraat met elkaar samenwerken. Laat ons dat nou eens hoog in het vaandel hebben. Bij Bodysports in Utrecht maken we sport van het behalen van jouw doelstellingen. We staan klaar voor al je vragen en bieden je graag resultaatgerichte oplossingen!

Een goede conditie is dichterbij dan je denkt

Wat goed dat je aan je conditie wilt werken! Ze zeggen vaak dat de eerste stap het lastigst is, maar wanneer je eenmaal de drempel over bent, je niet meer te stoppen bent! Bij Bodysports zijn we het eens met die stelling. Door een fijne maar resultaatgerichte aanpak zul je verbeteringen snel opmerken en dat houdt je gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen.

Laat je spierballen maar eens zien

Door te werken aan je spierkracht wordt je lichaam sterker en dat helpt enorm bij het voorkomen van blessures en kwalen. Met sterke en gezonde spieren zit je lekkerder in je vel. Je kunt je spieren versterken door er doelgericht voor te trainen met bijvoorbeeld een personal trainer of gewoon op de fitnessvloer. Onze specialisten helpen je graag bij het behalen van jouw doelstelling.

In juiste balans

Wist je dat je met gezonde voeding jouw doelstelling nog sneller behaalt? Door de juiste voeding te combineren met een doelgericht voedingsschema herstellen je spieren sneller na het trainen en versnel je jouw metabolisme. Daarmee verhoog je ook je energieniveau en breng je emoties sneller in balans. Onze diƫtist praat je graag bij over de mogelijkheden.

Individueel of in een groep

Train jij graag samen met andere mensen in groepsverband of werk jij het hardst wanneer je in je eentje kan knallen? Bij Bodysports bieden we verschillende groepslessen aan die jouw conditie en spierkracht verbeteren op een ludieke wijze verbeteren. Daarbij bieden we je graag begeleiding zodat je gemotiveerd blijft om je doelen te behalen.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.