fbpx


Afvallen en gezond gewicht


Wat goed dat je er bent, ik ben Arne!
Mijn collega’s en ik helpen je graag fit(ter) te worden! Samen gaan we jouw leefstijldoelen binnen no-time behalen!
Maak nu een afspraak met mij!


Zou jij wel eens iets aan je gezondheid willen doen maar komt het er steeds niet van? Bij Bodysports in Utrecht bieden we je een veilige en fijne omgeving waar je op je eigen tempo, onder begeleiding of alleen kunt bewegen en sporten. We bieden je dezelfde faciliteiten die je van een sportschool gewend bent, maar doen daar nog een schepje bovenop. Bij Bodysports bieden we je graag de aandacht en de faciliteiten die jij verdient!

Jouw gezonde leefstijl begint hier

Zie het als een investering in jouw eigen lichaam. Of je nu een paar (of veel) kilo’s kwijt wilt, je conditie wilt verbeteren of een ander doel wilt behalen: een gezonde leefstijl helpt je aan een goede nachtrust en zorgt ervoor dat je uitgerust wakker wordt. Daarnaast zul je merken dat je overdag meer energie hebt en vrolijker bent. Bij Bodysports vinden we het belangrijk dat jij in een fijne omgeving aan jouw leefstijl kunt werken, daarom ben je bij ons geen klant maar een goede bekende. Daarbij hebben we alle expertise in huis om je te inspireren en motiveren.

Personal training

Jouw doelstellingen haal je snel en doelgericht met een van onze personal trainers. Je beweegt en/of sport altijd met een vaste begeleider. Het grote voordeel hieraan is dat jouw trainer je persoonlijk leert kennen en weet tot hoe ver je kunt gaan. Daarnaast helpt een personal trainer je aan een gestructureerd leefstijlplan zodat jouw (sport)doelen altijd behaald kunnen worden.

Personal coaching

Met een personal coach vlieg jij je leefstijlplan in een mum van tijd succesvol aan. Een personal coach helpt je met het inplannen van jouw sportmomenten en evalueert jouw progressie maandelijks. Daarnaast motiveert en inspireert een personal coach je continu en onderhoudt contact met onze andere specialisten om jou ervan te verzekeren dat jij je doelstellingen behaalt.

Afvallen en gezonde voeding

De kracht van Bodysports zit hem in de expertise. We hebben ontzettend veel specialisten uit verschillende gezondheidstakken onder één dak. Dat geldt ook voor onze diëtistes. Zij helpen je om slim af te vallen, slim met je energie om te gaan en slim in vorm te komen. Dat zijn de drie pijlers waarmee wij je helpen jouw gezondheidsdoelen te behalen. Daarnaast biedt Bodysports je de mogelijkheid om een voedings APK te doen. Zo heb je snel inzichtelijk hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Tarieven
Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Consult € 15,-
Voeding APK € 45,-

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.