fbpx


Fit en sterk


Hey daar! Ik ben Herman!
Mijn collega’s en ik beantwoorden je vragen over dit 12 weken programma graag. Schroom niet om ze te stellen!
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Bodysports helpt je graag fitter en sterker te worden. Daarvoor hebben we een speciaal 12 weken programma opgesteld. In een mum van tijd ben je fitter en sterker dan ooit te voren. Daarbij bieden we je uitstekende begeleiding en een gestructureerd plan. Jouw gezondheid is bij ons in goede handen!

In 12 weken een betere versie van jezelf

Door verantwoorde oefeningen en deskundige begeleiding zul je in 12 weken tijd veel resultaat merken. Je wordt fitter en je kracht neemt toe. Daardoor zul je merken dat je overdag meer energie hebt en ’s avonds beter slaapt. Daarnaast zul je genieten van meer spiermassa en een strakker figuur.

Resultaat werkt motiverend

Onderzoek wijst uit dat wanneer je resultaat in de sportschool boekt, je automatisch gemotiveerd raakt om nog meer uit jezelf te halen. Ons 12 weken programma zal een opstap zijn naar een frisse nieuwe leefstijl waarin je het beste uit jezelf haalt!

Let op je voeding, voor nog meer resultaat!

Gezonde voeding is essentieel voor een uitmuntend resultaat. Door goede voeding te combineren met een juist trainingsprogramma zul je ontzettend veel resultaat zien in een relatieve korte tijd. Onze diëtist helpt je graag aan een voedingsplan dat perfect past bij het 12 weken fit en sterk programma.

Alles onder één dak!

Bij Bodysports in Utrecht werken verschillende professionals uit de health en leefstijlbranche samen om jou te kunnen voorzien van accuraat advies en specialistische begeleiding. Kies je voor een 12 weken programma? Dan weet je zeker dat jouw reis naar een gezonde leefstijl goed begeleid wordt.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.