fbpx


Gezond bezig zijn


Hallo, ik ben Herman!
Bij Bodysports helpen we je graag aan een volledig gepersonaliseerd leefstijlplan. Mijn collega’s en ik hebben het antwoord op al jouw leefstijlvragen!
Maak nu een afspraak met mij!


Jouw lichaam, jouw gezondheidsplan! Bij Bodysports in Utrecht vinden we het ontzettend belangrijk dat jij de aandacht krijgt die je van ons verlangd. Het is immers jouw lichaam! Daarom bieden we alle expertise die je nodig hebt onder één dak: van osteopaat tot aan personal trainer. We zijn benieuwd naar jouw leefstijldoelstellingen en adviseren je graag over hoe je ze het beste kunt behalen.

Een plan dat past bij jouw leefstijl

Ieder mens is anders. Dat begrijpen we bij Bodysports. Daarom werken verschillende professionals uit de health- en lifestylebranche hecht met elkaar samen om jou te kunnen voorzien van een gezondheidsplan dat past bij jouw leefstijl. Dus ook wanneer je veel werkt, een drukke hobby hebt of intensief voor je gezin zorgt.

Samenwerken voor succes

Om jouw gezonde leefstijl te optimaliseren werken we intensief met jou samen. We stellen samen een leefstijlplan op dat past bij jouw planning, voldoet aan jouw wensen en haalbaar is. Jij regisseert zelf hoe vaak in de week je gebruik wilt maken van onze faciliteiten en welke professies bij je passen. Dat is de op-maat belofte die Bodysports je graag wilt doen.

In een groep sporten

Ben jij een sociaaldier en houd je van bewegen? Dan zijn onze groepslessen iets voor jou. We hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten groepslessen waar je zo in kunt stappen. Denk hierbij aan o.a. FLOO, PRAMA, Spinning, Pilates en Yin Yoga.

Personal trainer

Een personal trainer helpt je bij het realiseren van jouw leefstijldoelen. Hij inventariseert jouw wensen en behoeften en komt samen met jou tot een doelgericht leefstijlplan. Een personal trainer houdt jou en jouw progressie nauwlettend in de gaten en weet je te allen tijde te motiveren om het maximale uit jouw trainingsplan te halen.

Diëtist

Met een diëtist weet je zeker dat jouw voeding maximaal gaat bijdragen aan een gezonde leefstijl. Samen met jou ontwikkeld onze diëtist een persoonlijk en haalbaar voedingsplan. Je zult merken dat je binnen een korte tijd veel resultaat ziet!

Check je zorgverzekering

Bodysports werkt hecht samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. In bijna alle gevallen worden deze kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Kijk dit voor de zekerheid wel even na in je zorgpolis of neem contact op met je verzekeraar.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.