fbpx


Gezond gewicht


Welkom! Ik ben Herman.
We maken graag kennis met je. Kom je snel langs? Wij zorgen voor een lekker bakkie!
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Jouw lichaam, jouw gezondheidsplan! Bij Bodysports in Utrecht vinden we het ontzettend belangrijk dat jij de aandacht krijgt die je van ons verlangd. Het is immers jouw lichaam! Daarom bieden we alle expertise die je nodig hebt onder één dak: van osteopaat tot aan personal trainer. We zijn benieuwd naar jouw leefstijldoelstellingen en adviseren je graag over hoe je ze het beste kunt behalen.

In 12 weken tijd wordt jouw weegschaal je beste vriend

Wil je een paar kilo’s kwijt maar lukt het je niet om gemotiveerd te blijven? Bij Bodysports in Utrecht hebben we daar een uitstekende remedie voor. Onze 12 weken programma’s zijn dusdanig ingesteld dat jij binnen een korte tijd veel resultaat boekt. Die kracht komt 70% uit jezelf en 30% vanuit ons!

Begeleiding met een lach

Bij Bodysports houden we van samenwerken, want een goede samenwerking is essentieel voor succes. Onze professionals maken sport van het behalen van jouw sportdoelen.

Doorpakken!

Is jouw 12 weken programma succesvol afgerond en heb je de smaak te pakken? Dan zeggen wij: “doorpakken”! Je kunt na jouw 12 weken programma doorgaan met het behalen van nieuwe doelstellingen. De kilo’s vliegen eraf!

Resultaat werkt motiverend

Je zult merken dat wanneer je gewend bent geraakt aan het trainen, je er nog meer plezier in zult beleven. Zie het als een stukje extra motivatie. Jouw plezier doet wonderen voor jouw resultaat!


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.


Bodysports is tot 20 januari gesloten voor sport
Voor fysiotherapie en voedingsbegeleiding zijn we wel geopend

Klik hier om met Bodysports in contact te komen