Milon Cirkel en FLOO


Leuk je te ontmoeten, mijn naam is Erik!
Wat goed dat je jouw conditie op peil wilt houden bij Bodysports. Ik vertel je graag over alle mogelijkheden bij ons!
Maak nu een afspraak met mij!


Bij Bodysports vinden we doelgericht en in alle vrijheid trainen vanzelfsprekend. Bij ons heb je de mogelijkheid om individueel of in een groep aan de slag te gaan! Milon Cirkel en FLOO zijn geweldige trainingen waarbij je jezelf als individu enorm uitdaagt. Wat de twee trainingsprogramma’s inhouden vertellen we je hieronder!

Wat is Milon Cirkel?

Milon Cirkel trainingen bieden je in slechts 35 minuten een complete work-out. Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op cardiotoestellen. Je hebt dus geen tijd om jezelf te vervelen, voor je het weet mag je al door naar het volgende toestel! Met Milon Cirkel train je gevarieerd en effectief, perfect voor wanneer je een drukke leefstijl hebt!

Jouw personal trainer aan de pols

Ga je aan de slag met Milon Cirkel? Dan ontvang je een persoonlijke chipkaart of Milon polsband. Zie dit als jouw eigen personal trainer. Alle machines passen zich in een oogwenk aan de individuele gebruiker aan. Je ontvangt geen ingewikkelde trainingsschema’s en je hoeft toestellen niet meer handmatig aan te passen! Je kunt de regie natuurlijk wel zelf in handen nemen door de excentrische weerstand te verhogen. Zo word je keer op keer opnieuw uitgedaagd!

Wat is FLOO?

FLOO is een reeks uitgekiende oefeningen waarmee je complete spierketens in de lengte traint. Hierdoor krijg je weer ruimte in de gewrichten en verbetert je soepelheid. Als het ware maakt FLOO jouw spieren langer èn sterker en werkt al binnen enkele trainingen. FLOO combineer je gemakkelijk met elke andere activiteit en het kost je slechts 10 minuten voor- of na je training.

De soepele, nieuwe jij!

In ons dagelijks leven is regelmatig bewegen niet meer vanzelfsprekend. Veel van onze tijd brengen we zelfs zittend door. Een gevolg daarvan is dat onze spieren stugger worden en uiteindelijk de beweeglijkheid van onze gewrichten afneemt. Met FLOO richt je jezelf vooral op het soepeler worden van jouw gewrichten. Je zult merken dat je in een korte tijd meer bewegingsvrijheid krijgt en dat ervaren veel mensen als een complete verademing!


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.