fbpx


Personal Training


Leuk dat je er bent, mijn naam is Erik!
Samen met mijn collega personal trainers helpen we jou om jouw leefstijldoelen te behalen!
Maak nu een afspraak met mij!Ervaar jij weleens een dip in de motivatie om te trainen? Wellicht is personal training dan iets voor jou! Met een personal trainer ga je 1-op-1 aan de slag op de sportvloer en ontvang je daarnaast uitstekende mentale begeleiding. De personal trainers bij Bodysports stellen jouw leefstijldoelen centraal en gaan graag met je aan de slag. Binnen een mum van tijd is sporten he-le-maal jouw ding!

Persoonlijk trainen met begeleiding

Door een personal trainer in de arm te nemen weet je zeker dat jij gemotiveerd blijft om je leefstijldoelen te behalen. Je traint 1-op-1 met iemand die precies weet wat jij moet doen om fit te worden/blijven. Daarnaast zorgt de personal trainer voor coaching en een duwtje in de juiste richting als jouw motivatie dreigt te dalen.

Echte specialisatie

Bij Bodysports werken uitsluitend gecertificeerde personal trainers met een uitstekende achtergrond. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze personal training. Onze personal trainers werken hecht samen met andere specialisten binnen Bodysports om jou naar de eindstreep te leiden.

Wanneer kies je voor een personal trainer?

In essentie doe je er nooit verkeerd aan om met een personal trainer aan de slag te gaan. Zie het als een extra schouder om op te leunen. Bij Bodysports zien we dat mensen voor verschillende beweegredenen voor een personal trainer kiezen. Denk bijvoorbeeld voor wanneer je wilt afvallen, spierkracht wil opbouwen, jouw conditie op peil wilt brengen en/of je lenigheid wilt verbeteren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook speciale redenen waarvoor je met een personal trainer aan de slag kunt gaan zoals Zwangerfit en Weddingfit.

Hoe kies ik de personal trainer die het beste bij me past?

Bij Bodysports kun je ervan uit gaan dat iedere personal trainer op onze trainingsvloer van wanten weet. Ze zijn goed opgeleid en stellen jouw leefstijlbehoeften centraal. Met passie voor mens en voor sport vliegen onze personal trainers jouw uitdaging(en) samen met jou aan!


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.

 

Vanaf 1 juli kun je veilig

sporten bij Bodysports