fbpx


Pijn en klachten bestrijden


Hallo, ik ben Herman!
Heb je een blessure opgelopen en/of wil je toekomstige blessures voorkomen? Laat mij of een van mijn collega’s je helpen! Wij zorgen ervoor dat jij in alle vrijheid kunt (blijven) bewegen.
Maak nu een afspraak met mij!


Het is nooit fijn, zo’n blessure. Het zit je altijd in de weg en zorgt vaak voor pijn en ongemak met bewegen. Bij Bodysports begrijpen we dat jij zo snel mogelijk van jouw blessure af wilt. Daarvoor werken verschillende health en lifestyle specialisten zoals fysiotherapeuten, diëtisten en personal trainers hecht met elkaar samen. Daarnaast helpen we jou er alles aan te doen om toekomstige blessures te voorkomen met een blessurepreventieplan.

Je bent in een mum van tijd weer de oude

Bij Bodysports vinden we het ontzettend belangrijk dat jij snel je oude gewoontes weer op kunt pakken. Of dat nou in de vorm van sport, werk of plezier is. Onze revalidatiespecialisten stellen jouw herstel primair! Je ontvangt een persoonlijk revalidatieplan met daarin resultaatgerichte oefeningen en tips en een vaste revalidatiespecialist. Zo blijft jouw herstel persoonlijk en doelgericht.

Blessurepreventie: zo blijft jouw lichaam fit

Onze specialisten vinden het belangrijk dat jouw lichaam sterk en gezond blijft. Of dat nu in de vorm van bewegen of sporten is, maakt voor ons geen verschil! Jouw gezondheid en beweeg- en sportplezier staat voorop. Om potentiële blessures te voorkomen beweeg of sport je bij Bodysports in een veilige, schone en vriendelijke omgeving. Op deze manier blijft bewegen en/of sporten een feest!

Fysiotherapie

Vrij en pijnloos bewegen zou vanzelfsprekend moeten zijn. Helaas is het dat niet altijd. Heb je pijnklachten of zit een blessure jouw bewegingsvrijheid in de weg? Neem dan eens contact op met een van onze fysiotherapeuten. Zij weten hoe ze jouw blessure kunnen verhelpen en hoe je toekomstige blessures kunt voorkomen.

Tarieven:

Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Screening € 9,-
Onderzoek € 29,-
Consult € 29,-
Check je zorgverzekering

Bodysports werkt hecht samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. In bijna alle gevallen worden deze kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Kijk dit voor de zekerheid wel even na in je zorgpolis of neem contact op met je verzekeraar.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.