fbpx


Start met sporten


Hallo, ik ben Bauke!
Bij Bodysports helpen we je graag aan een volledig gepersonaliseerd leefstijlplan. Mijn collega’s en ik hebben het antwoord op al jouw leefstijlvragen!
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Heb je geen of weinig ervaring met sporten in een sportschool? Dan bieden wij je de kans om in je eigen tempo te wennen aan deze omgeving. Onze professionals staan je altijd met een glimlach te woord en beantwoorden je vragen graag. Speciaal voor de beginnende sporter helpen we je binnen 12 weken gewend aan de sportschool te zijn!

In 12 weken gewend aan de sportschool

Wil je afvallen? Is het tijd om ècht fit te worden? Bodysports helpt jou de eerste stap te zetten. Daarom nodigen we je graag uit op onze club om kennis te maken en te proeven hoe het is om resultaatgericht te werken naar jouw leefstijldoelen. Met het 12 weken programma van Bodysports ben je in een mum van tijd gewend aan de sportschool.

Stapsgewijs resultaat boeken

Voor een goede start heb je een goed en gestructureerd plan nodig. Ons 12 weken programma helpt je met basiskennis over de sportschool en de oefeningen die je kunt doen om je conditie of spierkracht te verbeteren. Onder begeleiding maak je kennis met fitnessapparatuur en verschillende handige training methodieken.

Je staat er niet alleen voor!

Onze specialisten begeleiden je graag tijdens jouw reis naar resultaat. Samen met een begeleider doorloop je je plan en ontvang je regelmatig feedback over je prestaties. Je kunt iedere vraag die je hebt stellen aan jouw persoonlijke begeleider. Of het nu gaat om de functionaliteit van een bepaalde oefening of extra uitleg over fitness apparatuur, bij ons ben je aan het juiste adres.

Een vertrouwde omgeving

Bodysports is meer dan alleen een sportschool. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die aan zijn gezonde leefstijl wilt werken. Dat is één van onze beloftes en die komen we maar al te graag na. Bij Bodysports ben je geen nummer, we luisteren graag naar je verhaal en bieden je accuraat advies en deskundige begeleiding.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.


Bodysports is tot 20 januari gesloten voor sport
Voor fysiotherapie en voedingsbegeleiding zijn we wel geopend

Klik hier om met Bodysports in contact te komen