fbpx


Stoppen met roken


Wat goed dat je wilt stoppen met roken! Ik ben Mieke!
Wil je meer weten over dit of een ander programma? Neem gerust contact met me op!
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Met het 12 weken programma stoppen met roken helpen we je aan extra motivatie om te stoppen met roken. We helpen je aan een gestructureerd plan waarmee je leert om de behoefte te negeren. We kunnen je natuurlijk niet garanderen dat je stopt, die motivatie ligt natuurlijk voor een groot deel bij jezelf. Bodysports zet daarentegen alles op alles om jou dat extra duwtje in de rug te geven!

Rook je nog?

En zou je toch wel willen stoppen? Dan is dit hèt moment! Bij Bodysports word je in no-time een ex-roker. Dankzij het succesvolle SMRPlus programma van Body&Mind. SMR betekent Stoppen met Roken. De plus staat op de combinatie met voedingsadvies, beweging en ontspanning.

Wat houdt het in?

Je ontvangt 3 maanden begeleiding met daarin 6 consulten inclusief een intake en evaluatie gesprek. Daarnaast ontvang je een werkboek wat de rode draad van het programma is en geeft je inzichten om bewust te stoppen. De methode die we bij Bodysports gebruiken zorgt voor een goed stopmoment.

Wacht niet langer!

Hoe langer je doorgaat met roken, des te meer schade je toebrengt aan je gezondheid. We streven ernaar om je binnen 12 weken van het roken af te krijgen.

Extra motivatie nodig?

De mensen van Bodysports willen je graag alles vertellen over de voordelen van stoppen met roken. Daarnaast geeft jouw begeleider je graag een extra duwtje in de rug als je de motivatie eventjes mist.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.