Tarieven


Tarieven van Bodysports Utrecht

Wil je een gezondere leefstijl? Of meer weten over onze programma’s en tarieven? Bij Bodysports start je al vanaf € 8,99 per week. Maar welk programma past het beste bij jouw doelstelling? En wat zijn de kosten daarvan? Tijdens het gratis en vrijblijvende adviesgesprek geven we je hier alle informatie over.

Tarieven Fysiotherapie

Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Screening € 9,-
Onderzoek € 29,-
Consult € 29,-

Tarieven Diëtist

Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Onderzoek € 29,-
Voeding APK € 39,-

Zorgverzekering
In de meeste gevallen kun je de volledige kosten voor fysiotherapie, osteopathie en een bezoek aan de diëtist verhalen op jouw zorgverzekeraar. Bodysports werkt hecht samen met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. In bijna alle gevallen worden deze kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Kijk dit voor de zekerheid wel even na in je zorgpolis of neem contact op met jouw eigen verzekeraar.

In 12 weken jouw doel behalen
In een korte tijd veel resultaat, dat is de essentie van onze 12 weken programma’s. Onze specialisten hebben gepersonaliseerde 12 weken programma’s ontwikkelt waardoor sporten een van jouw favoriete bezigheden gaat worden. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?


Vertel mij meer!

Liever meteen contact?

Terugbelverzoek
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.