Pagina header dietsit

Afvallen met fitness en voedingsadvies van de diëtist

Leer gezond en gevarieerd eten 

Lekker actief zijn en de juiste voedingskeuze maken! Dat is waar het wat ons betreft om gaat als het gaat om een gezondere leefstijl en het behalen van je doel.

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afslanken? Of wil je meer weten over voeding in het algemeen of door een persoonlijke situatie? Bodysports helpt je hierbij met een voedingsadvies. Zowel leden als niet-leden kunnen het voedingsprogramma van Bodysports volgen.

De consulten van de diëtetist worden vergoed vanuit de basisverzekering. Bodysports heeft zorgcontracten met bijna alle zorgverzekeraars. 

Leefstijl 
Samen met onze diëtist bekijk je je leefstijl en voedingspatroon, stel je persoonlijke doelen en krijg je voedingsadviezen op maat. Heb je al vaker geprobeerd je bewuster met je voeding om te gaan maar is het je niet gelukt? Met de intensieve coaching en motivering van onze diëtist zul je een gezonde leefstijl ontwikkelen met blijvend resultaat. 

Sport & Voeding 
Of je nu een topsporter, een wedstrijdsporter of op recreatief niveau sport, een gezonde voeding is altijd belangrijk om fit en energiek te blijven. Maar wanneer je veel intensief sport, is een optimaal voedingspatroon nog eens extra belangrijk! De juiste voeding helpt je bij het neerzetten van een top sportprestatie. Goed eten en drinken heeft namelijk invloed op je prestatievermogen. Onze diëtist maakt een individueel voedingsplan wat is aangepast op jou leefstijl, doel en voorkeuren. Er wordt gekeken naar je trainingsschema, de duur, de intensiteit van je trainingen en de tijden waarop je traint. Iedere sport is weer anders, dus iedere sport heeft andere voedingseisen.

Wil je gezond én verantwoord afvallen? Wil jij meer weten over voeding? Bodysports helpt jou met een gezond en verantwoord voedingspatroon. In combinatie met fitness en een gezonde voeding kun jij gezond én verantwoord afvallen.


Tarieven

Adviesgesprek Gratis
Consult (15 minuten) € 15,-
Voedings APK € 29,-

Afspraak maken?

Vul het formulier hieronder in:


Afspraak annuleren

Het kan gebeuren dat je de afspraak met de behandelaar moet verzetten. Klik hier om de afspraak te annuleren.

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws
  • Judith Westerhoff-Bartels

    "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

    Judith Westerhoff-Bartels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.