header

Personal coaches

Wij zijn van mening dat ‘fit en vitaal zijn’ geen vanzelfsprekendheid is. Het is constant balans vinden tussen de juiste voeding, voldoende beweging en dit vanuit een ontspannen mindset. Hierbij dien je ook nog rekening te houden met je leeftijd en persoonlijke situatie.

Dit vereist kennis en kunde!

Bij Bodysports vind je alles onder één dak. We werken met een multidisciplinair team van deskundige trainers, coaches, fysiotherapeuten en een diëtist. Hierdoor kun je bij ons rekenen op goede begeleiding op maat naar het gewenste resultaat. “Maatwerk op de juiste toon!” Dat is dan ook ons motto.

,,Iedereen is anders waardoor een begeleiding op maat noodzakelijk is. Daar speelt Bodysports op in en onder­scheidt ons duidelijk van reguliere fitnesscentra.’’

Personal coaching

Onze coaches en voedingsdeskundigen staan klaar om je te begeleiden naar jouw gewenste leefstijl en resul­taat. Onze programma’s bestaan uit de startfase (meer energie), doorstartfase (zien en voelen), resultaatfase en de onderhouds­fase. Jouw coach begeleidt je door deze fases om naar volle tevredenheid in de onderhoudsfase te belanden.

Je kunt het volgende van een coach verwachten:

  • Begeleiding in het plannen van je sportmoment;
  • Iedere week een sportafspraak;
  • Iedere maand een programma evaluatie;
  • Ieder kwartaal een programma vernieuwing.

Daarnaast volgt de coach je op de achtergrond om ervoor te zorgen dat jij je doel haalt.

Interesse in Personal Coaching bij Bodysports?

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws
  • Judith Westerhoff-Bartels

    "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

    Judith Westerhoff-Bartels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.