• prama

Massage

Dat ontspanning belangrijk is weet iedereen. Toch vinden veel mensen het moeilijk om in hun drukke alledaagse leven tijd voor zichzelf te nemen. Vaak neem je pas gas terug als je eigenlijk al te ver gegaan bent. Je lichaam geeft aan dat het niet meer kan. Je voelt je futloos, hebt (spannings)klachten of je wordt ziek. Een beetje extra aandacht voor jezelf zo nu en dan kan wonderen doen!

Ontspanningsmassage

Of het nou komt door je houding, hobby's, sporten, blessures of stress, je spieren houden (ongemerkt) een hoop spanning vast. Deze massage richt zich op het complete lichaam en heeft als doel de spieren, en daarmee ook de geest, weer te laten ontspannen. Je voelt vaak al direct verschil, al kan het ook zijn dat sommige plekken zo vast zitten dat meerdere - en regelmatige - behandelingen nodig zijn voor hetzelfde effect. De massage kan zachtjes, maar ook steviger uitgevoerd worden en het is mogelijk om, eventueel in een kortere behandeling, meer klachtgericht te werken.

Hoofdpijnmassage

Eén op de vijf Nederlanders heeft minstens één keer per week hoofdpijn. Massage kan hierbij ontzettend veel verlichting geven, ook wanneer het om chronische klachten gaat. Deze massage richt zich op de spieren van schouders, nek en hoofd. Door daar meer ontspanning te creëren kunnen de eventuele hoofdpijnklachten verminderen. Het is overigens ook een heerlijke massage als je geen hoofdpijn hebt, aangezien bij veel mensen ook deze spieren stressgevoelig zijn.

Kosten

30 minuten 29 euro
60 minuten 55 euro

Een afspraak maken of meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in:

Nieuws

 • Nieuw! Beter trainen met FMS

  Een Functional Movement Screening (FMS) zijn zeven (beweegpatroon) teste...

  Lees meer
 • Openingstijden tijdens de feestdagen

  Kerstavond (24-12), Geopend van 08.30 uur tot 18.00 uur 1 ste ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

  Judith Westerhoff-Bartels
 • "Spinningles is elke keer weer een feestje!"

  Sietske Zagers
 • "Fijne club waar ik me thuis voel"

  Yvette Driessen
 • "Door de leuke groepslessen blijf ik komen, maar ook omdat mijn rugklachten aanzienlijk zijn afgenomen. Ben best wel trost ..."

  Imke
 • "Love Yoga! Ellen, Leontiene en Jane zijn super!! "

  Gerdien van Amerongen
 • "Eerlijk is eerlijk.... ik was vanwege een lagere prijs bij de concurrent gaan sporten, maar ik ben blij dat ik weer terug ben."

  Tom Wessels
 • "Ik ben 81 jaar en voel me nog steeds thuis bij Bodysports."

  Jopie Taets
 • "Die Milon Cirkel... wat een uitkomst is dat!"

  Eric Westerlaan

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.