fbpx


Tijdelijke sluiting wegens de lockdown, fysiotherapie en outdoor trainingen gaan door

Nederland is weer in lockdown en alle sportscholen moeten tot tenminste 14 januari de deuren sluiten. Hier balen wij natuurlijk enorm van, maar gelukkig zitten we niet zonder opties. Fysiotherapie gaat zoals gewoonlijk door en dankzij onze tent zijn er ook mogelijkheden om op locatie te sporten. Lees hieronder wat de huidige maatregelen voor Bodysports betekenen.

Outdoor sporten in de tent

Sporten in het pand is helaas niet toegestaan, behalve als dit onderdeel is van een fysiotherapiebehandeling. Buiten zijn er dankzij onze tent gelukkig wel mogelijkheden om ook tijdens de feestdagen lekker in beweging te blijven! De komende periode bieden wij daarom dagelijks veelzijdige Circuit trainingen aan onder begeleiding van een instructeur. Omdat er buiten geen sprake is van een avondlockdown zijn deze trainingen ook op maandag t/m donderdag in de avond beschikbaar. Bekijk het actuele rooster in de Bodysports app voor de mogelijkheden.

Fysiotherapie

Fysiotherapie behoort tot de essentiële dienstverlening en wordt niet geraakt door de aanvullende maatregelen. Bij fysieke klachten staan onze fysiotherapeuten dan ook op locatie klaar om je te behandelen en om gericht sporten onder begeleiding mogelijk te maken. Klik hier om een afspraak met één van onze fysiotherapeuten te maken.

Daarnaast is het Bodysports Rugtraject beschikbaar. Dit 10-weken programma richt zich op fysiotherapiebehandelingen, het versterken van de rug en sporten onder begeleiding. Het traject wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Heb je interesse in het Rugtraject? Klik hier om je direct aan te melden of neem contact met ons op voor meer informatie.

On-demand trainingen

Kom je liever niet op locatie trainen? Dan kun je gebruik maken van onze on-demand workouts die je overal en op ieder moment kunt uitvoeren. Klik hier voor een overzicht van alle on-demand trainingen.

tent2-bodysports-compr-1200x800.jpg
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.