fbpx


Voedingsbegeleiding


Mijn naam is Arne, Welkom op mijn pagina!
Voor een gezond en evenwichtig voedingspatroon ben je bij mij aan het juiste adres!
Maak nu een afspraak met mij!


Diëtitiek bij Bodysports valt onder Diëtistenpraktijk My Local Gym 01 B.V.
Kanaalweg 94a,
3533 HH Utrecht Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afslanken? Of wil je meer weten over voeding in het algemeen of door een persoonlijke situatie? Bodysports helpt je hierbij met een voedingsadvies. Zowel leden als niet-leden kunnen het voedingsprogramma van Bodysports volgen.

Voedingsbegeleiding van een gediplomeerde diëtist

De juiste voeding in combinatie met de juiste training brengt je het maximale resultaat.

Leer gezond en gevarieerd te eten

Of je nu een topsporter, een wedstrijdsporter of op recreatief niveau sport, een gezonde voeding is altijd belangrijk om fit en energiek te blijven. Maar wanneer je veel intensief sport, is een optimaal voedingspatroon nog eens extra belangrijk! De juiste voeding helpt je bij het neerzetten van een top sportprestatie! Goed eten en drinken heeft namelijk invloed op je prestatievermogen. Onze diëtist maakt een individueel voedingsplan wat is aangepast op jouw leefstijl, doelen en voorkeuren. Er wordt gekeken naar je trainingsschema, de duur, de intensiteit van je trainingen en de tijden waarop je traint.

Wij staan voor je klaar!

Wil je gezond én verantwoord afvallen? Wil jij meer weten over voeding? Bodysports helpt jou met een gezond en verantwoord voedingspatroon. In combinatie met fitness en een gezonde voeding kun jij gezond én verantwoord afvallen.

Tarieven

Adviesgesprek van 10 minuten Gratis
Onderzoek € 29,-
Voeding APK € 39,-
Check je zorgverzekering

Bodysports werkt hecht samen met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. In bijna alle gevallen worden deze kosten door jouw zorgverzekeraar vergoed. Kijk dit voor de zekerheid wel even na in je zorgpolis of neem contact op met jouw eigen verzekeraar.


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.