Online aanbod


Online groepslessen

Opzoek naar een leuke manier om toch te blijven bewegen? Bekijk ons aanbod van online groepslessen eens! Je kunt je gemakkelijk inschrijven en meedoen vanuit je eigen huiskamer!
Onze groepslesinstructeurs staan ook ten tijde van de COVID-19 uitbraak voor je klaar met resultaatgerichte groepslessen! Het is eigenlijk niet veel anders dan wat je normaal van ons gewend bent alleen dan vanuit thuis.


Online begeleiding

Het is belangrijk om te blijven werken aan jouw leefstijldoelen, ook in deze tijden! Met onze online begeleiding ben je ervan verzekert dat je er kei hard aan blijft werken!
Door te kiezen voor onze online begeleiding zul je merken dat er eigenlijk niet veel veranderd is ten opzichte van de oude situatie. Jouw leefstijlbegeleider helpt je op afstand met het behalen van jouw doelen.


Online voedingsadvies

Vliegen de kilootjes er in deze tijd flink aan? Onze diëtist helpt je graag aan een gestructureerd voedingsplan zodat jij in een mum van tijd op je streefgewicht zit.
Door te kiezen voor online voedingsbegeleiding zul je merken dat je gemotiveerd blijft om je leefstijldoelen te behalen en te streven naar beter. Je krijgt dezelfde kwalitatieve begeleiding maar dan in een ‘online’ jasje!


Online personal training

1-op-1 trainen met de personal trainers van Bodysports kan voortaan ook online! We garanderen dezelfde kwaliteit als die je van ons gewend bent – maar dan online!
Het is misschien even wennen maar net zo effectief! Onze online trainingssessies worden geïnitieerd door onze gecertificeerde personal trainers. Je kunt met een gerust hart aan jouw leefstijldoelen blijven werken met online personal training!


Fysiotherapie op maat online

Jouw pijn en/of bewegingsklachten aanpakken? Dat kan vanaf nu online bij Bodysports! Onze gecertificeerde fysiotherapeuten staan voor je klaar!
We helpen je graag van jouw klachten af door je te voorzien van deskundig advies van onze fysiotherapeuten. Jouw behandelplan wordt dermate ingericht dat je oefeningen vanuit je huiskamer kunt doen. Dat is wel zo gemakkelijk!


Livestream lessen (binnenkort beschikbaar)

Volg live je favoriete groepsles(sen)! Samen met andere Bodysporters ga je kei hard knallen onder de supervisie van een van onze gecertificeerde groepslesinstructeurs.
Je kunt jezelf gemakkelijk aanmelden via ons online portaal. De groepslessen zijn dermate ingericht dat ze online prima te volgen zijn. Je kunt zelfs meedoen vanuit je eigen slaapkamer!

site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.