fbpx


Sterke rug


Jouw rug, is bij Ruben in goede handen!
Nieuwsgierig naar dit 12 weken programma? Ruben beantwoord graag jouw vragen!
Maak nu een afspraak met mij!Of koop direct dit programma online


Wist je dat ruim 40% van alle Nederlanders rug- en of nekklachten heeft? Bij Bodysports helpen we je graag om pijnklachten te verminderen en mobiliteitsproblemen te voorkomen. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jouw rugspieren te versterken!

In 12 weken een sterkere rug

Met de professionals van Bodysports werk je in slechts 12 weken naar een prachtig resultaat. We focussen vooral op de rugspieren en sterken deze aan met specifieke oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn. Daarnaast heb je 1-op-1 contact met je eigen coach. Die voorziet je van advies en houdt jouw progressie nauwlettend in de gaten.

Het fundament voor een sterk lichaam

Wist je dat wanneer jouw rugspieren gezond en sterk zijn je vrijer beweegt? Je zult merken dat wanneer je veel aandacht aan je rug geeft, andere spieren makkelijker te trainen zijn. Het versnelt het proces naar een fit lichaam.

Trainen volgens de wetenschap

Onze specialisten stellen een gepersonaliseerd 12 weken programma voor je op met oefeningen die wetenschappelijk verantwoord zijn. Je wordt dus niet in ongemakkelijke posities geplaatst. Je traint immers voor resultaat en daar helpen wij je graag bij!

Een goed programma is het halve werk

Door je een gestructureerd plan te bieden houden we je gemotiveerd om door te pakken als je het even niet ziet zitten. Daarnaast beantwoord jouw persoonlijke begeleider al jouw vragen met betrekking tot de oefeningen en jouw progressie. Je staat er bij Bodysports nooit alleen voor! Dat beloven we!


site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2020. All rights reserved.