pagina header PT

Behaal je fitness doelstellingen met Personal Training

Wij zijn van mening dat ‘fit en vitaal zijn’ geen vanzelfsprekendheid is. Het is constant balans vinden tussen de juiste voeding, voldoende beweging en dit vanuit een ontspannen mindset. Hierbij dien je ook nog rekening te houden met je leeftijd en persoonlijke situatie.

Dit vereist kennis en kunde!

Bij Bodysports vind je alles onder één dak. We werken met een multidisciplinair team van deskundige Personal Trainers, coaches, fysiotherapeuten en een diëtist. Hierdoor kun je bij ons rekenen op goede begeleiding op maat naar het gewenste resultaat. “Maatwerk op de juiste toon!” Dat is dan ook ons motto.

,,Iedereen is anders waardoor een begeleiding op maat noodzakelijk is. Daar speelt Bodysports op in en onder­scheidt ons duidelijk van reguliere fitnesscentra.’’

Personal Training

Wil je met optimale persoonlijke begeleiding je doelstellingen behalen? Ben je op zoek naar meer motivatie? Of wil je meer structuur in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl? Bodysports heeft de oplossing voor jou. Optimale begeleiding en 100% persoonlijke aandacht. Samen met jouw Personal Trainer ga je jouw doelstellingen bereiken. 

 • Afvallen
 • Spierkracht
 • Conditie
 • Herstel
 • Lenigheid
 • Specials zoals Zwangerfit en Weddingfit
 • ... en meer!

 

Interesse in Personal Training bij Bodysports? 
Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in en klik op verzenden. Bodysports neemt spoedig contact met je op.

 

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws

Verbouwing in de maand juli

In de periode van 1 t/m 19 juli wordt de bovenverdieping vernieuwd.  He...

Lees meer
Meer nieuws
 • Judith Westerhoff-Bartels

  "Professionele club met een prettige sfeer voor iedereen. ..getraind of ongetraind...alles ziet er goed verzorgd uit!"

  Judith Westerhoff-Bartels

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.