fbpx


‘Bring a Friend’ zomeractie 2021

Sporten doen we samen bij Bodysports

Samen sporten is een stuk leuker dan in je eentje naar de sportschool gaan, toch? Dat vinden wij bij Bodysports in Utrecht in elk geval wel en daar helpen we dan ook graag een handje bij. Daarom is de ‘Bring a Friend’ actie terug van weggeweest en pakken we in 2021 flink uit! Deze zomer kun jij vrienden en familie uitnodigen om weer lekker in beweging te komen en samen met jou te werken aan een gezonde leefstijl. Benieuwd geworden? Lees dan hieronder de details van deze actie en meld jouw sportmaatje direct aan!

De ‘Bring a Friend’ Zomeractie 2021

Als bestaand lid van Bodysports mag jij maximaal drie vrienden, familieleden of kennissen uitnodigen om tot en met 31 augustus 2021 geheel gratis en vrijblijvend bij ons te komen sporten. Onze sportschool heeft een breed aanbod aan fitness activiteiten waaraan jullie onbeperkt deel kunnen nemen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld meedoen met groepslessen zoals Shape, Spinning en Pilates, maar staan ook de apparaten van de Milon Cirkels voor jullie klaar. De keuze is geheel aan jullie. Individueel trainen, sporten onder begeleiding en groepslessen staan allemaal tot jullie beschikking.

Samen in de sportschool aan je gezondheid werken is natuurlijk al mooi, maar we doen hier nog een schepje bovenop. Als lid van Bodysports staat er namelijk mogelijk extra voordeel op je te wachten. Wordt jouw sportmaatje na de zomer lid bij Bodysports? Dan krijg jij 4 weken gratis sporten van ons cadeau! Dit kan zelfs oplopen tot een maximum van 12 weken als jij drie sportmaatjes meeneemt die na de zomer allemaal lid worden bij Bodysports.

Heb je al iemand in gedachten met wie jij sportend de zomer door wilt gaan? Klik dan hier om jouw sportmaatje aan te melden. Wij zorgen er dan voor dat jullie zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Hopelijk tot snel bij Bodysports!

 

 

bring-a-friend-zomeractie.png
site-logo

Bij Bodysports vinden we dat het plezier in het naleven van een gezonde leefstijl altijd gepaard gaat met de juiste aandacht, expertise, passie en enthousiasme van onze coaches.

Copyright by Bodysports 2021. All rights reserved.